Teren de închiriat în Soimuș

Dogaru Daniel-Broker Imobiliar ofera pentru inchiriat teren in localitatea Soimus, la un kilometru de intrarea pe autostrada, ideal pentru desfasurarea de activitati de productie, depozite, parcare auto, utilaje, etc. Terenul se afla chiar la strada principala care duce la Balata, avand un trafic mare tot timpul saptamanii, cu atat mai mult in zilele de targ auto.
Mai jos sunt suprafetele aproximative care au ramas dupa ce o bucata de teren s-a inchiriat urmand ca in cel mai scurt timp sa functioneze o spalatorie auto.
Suprafata totala a terenului care este de inchiriat este de aproximativ 640 mp, care se poate inchiria integral sau doar pe portiuni. Astfel, am gandit 2 zone si anume:
  • Zona A care este in suprafata aproximativa de 160 mp, dimensiuni aproximative 23×8, este chiar la drum si este gandita pentru o activitate de afacere cu expozitie de vanzare.
Pret: 400 euro/luna(2,5 euro/mp) negociabil

Email Marketing

  • Zona B care este in suprafata aproximativa de 480 mp, dimensiuni aproximative 24×20, este ideala pentru activitate de depozit materiale de constructii, de productie, expozitie de vanzare de utilaje, masini, etc., avand si 4 boxe acoperite cu dimensiunile de 6x5x3
Pret: 960 euro/luna(2 euro/mp) negociabil
Terenul beneficiaza de toate utilitatile: apa, curent trifazic, gaz, canalizare. Deschiderea la drum este de 30 m si avand poarta mare permite si accesul TIR-urilor.  De asemenea se poate discuta si pe marginea suprafetelor de teren si orice ce este nevoie pentru desfasurarea activitatii!
Invitam agentiile imobiliare la colaborare! Comision oferit: 50%
Comision chirias: 0

WhatsApp chat
%d blogeri au apreciat: