Ilia, proprietate deosebita

Reprezentare exclusivă!
Dogaru Daniel-Broker Imobiliar propune pentru vanzare in Ilia, strada Unirii nr. 49, o proprietate deosebită compusa din casa veche renovata, constructie anii 70, casa constructie 2009, P+E, iar intre cele doua case, lipita de cea veche este o bucatarie de vara. Apoi in curte mai gasim o magazie si toate acestea pe un teren de aproximativ 1.700 mp. 
La intrarea in curte ne intampina prima casa, construita aproximativ in anii 70, dar renovata cu 2 dormitoare, living, bucatarie, baie(neamenajata) cu suprafata utila de 53 mp.
Lipita de casa se afla bucataria de vara, cu suprafata utila aproximativa de 35 mp, compusa din bucatarie, camera, hol, baie si camara.
Clasa energetica D
Casa construita in 2009, P+E, are urmatoarea componenta: la parter gasim un hol cu dressing, living cu bucatarie open space, baie, terasa iar la etaj avem doua dormitoare, baie si doua dressing-uri. Suprafata utila este de 73 mp. Casa este izolata exterior cu polistiren de 10 cm. Podul casei permite amenajarea unei camere de hobby sau a unui dormitor matrimonial.
Clasa energetica B
Magazia are supfrafata de 60 mp(10×6) si deserveste garajul si loc de depozitat lemne, scule, etc.
Terenul este de aproximativ 1.700 mp si are doua fronturi stradale cu deschiderea de 12 ml. Un mare avantaj deoarece la cealalta deschidere se mai poate construi o casa. Gradina are aproximativ 700 mp.
Utilitati: apa retea, canalizare, curent electric. Gazul este in lucru sa se introduca in toata comuna. Incalzirea se face cu sobe de teracota iar incalzirea apei se realizeaza cu boiler electric si cu boiler pe lemne.
Ilia se afla la 20 km de Deva spre Arad si la 2 km de intrarea pe autostrada. In localitate se gasesc magazine, gradinita, scoala si liceu, sala de sport, spital, etc. Legatura cu Deva se face foarte usor cu atuobuzul, sunt cateva curse in fiecare zi cat si cu trenul.
Casa este ideala pentru o familie extinsa dar si pentru investitie. Fiind doua case, intr-una se poate locui iar alta sa aduca venituri. Plus, daca mai este necesar, proprietatea mai permite construirea unei case.
Va invitam la vizionare!
Invitam agentiile imobiliare la colaborare!
Pret: 125.000 euro

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other

WhatsApp chat