Termeni și condiții

Toate textele, soft-urile, imaginile, icoanele, denumirile comerciale, siglele, design-urile, marcile comerciale, continutul original si alte informatii prezentate pe site sunt sau pot fi protejate pe baza legilor relevante. Dogaru Daniel Cecilius PFA detine drept de autor pentru tot contintul original al site-ului, precum si drept de autor pentru orice selectie, coordonare, aranjament, largire, modificare sau actualizare a acestui continut. 
 Cu exceptia cazurilor prevazute de lege, orice copiere, redistribuire, retransmitere, publicare sau exploatare comerciala a oricarui material descarcat de pe site este strict interzisa fara acordul prealabil scris al Dogaru Daniel Cecilius PFA Detaliile aferente proprietatilor afisate pe site sunt furnizate de catre proprietari, agentia Dogaru Daniel Cecilius PFA neasumandu-si responsabilitatea pentru veridicitatea acestora. Corectitudinea acestor informatii poate fi probata numai prin verificarea documentelor cadastrale, documente ce pot fi considerate dupa caz de anumiti proprietari confindentiale la momentul inceperii promovarii pe site-ul companiei noastre. 
 Dogaru Daniel Cecilius PFA 
Sediul: Loc. Simeria Strada Closca Bl. 8 Ap.. 7, Judetul Hunedoara 
Telefon: 0725 33 00 44
CUI: 28274413 F20/307/2011
Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
 Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
 Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, etc. 
Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
 Dogaru Daniel Cecilius PFA nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.
 Dogaru Daniel Cecilius PFA utilizeaza metode si tehnologii de securitate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. 
 Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului Dogaru Daniel Cecilius PFA, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de Dogaru Daniel Cecilius PFA. 
 Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul agentiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul nostru.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other

WhatsApp chat