testimonials

Parvu Maria Geta   (apartament, Deva)   
Apreciez profesionalismul de care a dat dovadă domnul Dogaru Daniel in soluționarea vånzării rapide a apartamentului deținut de fiul meu. Pot spune cu certitudine că este: „Omul potrivit la locul potrivit”!

Lila Emanuela   (apartament, Deva) 
Va mulțumesc pentru tot ceea ce a tinut de implicarea dvs. în demersul vânzării cu bine al apartamentului nostru!!! Mii de mulțumiri!!!
Herczeg Irina   (casă, Deva)
Am fost foarte mulțumită de colaborarea cu Dl. Dogaru Daniel. Recomand cu toata încrederea pentru oricine dorește să vândă o proprietate.                                                                                                                                                                          
Sponor Ovidiu   (casă, Deva)
A fost o tranzacție bună și sunt foarte mulțumit de agentul Dogaru Daniel, pe care îl recomand cu toată încrederea.
Ciumas Cristian   (apartament, Deva)
Recomand pentru profesionalismul, implicarea,precum rapiditatea și determinarea de care a dat dovadă în găsirea de clienți, ajutor în întocmirea actelor de vânzare-cumpărare și urmărirea efectuării tranzacției.
Suciu Maria   (spațiu, Deva)
Mii de mulțumiri pentru colaborarea și vă  recomand cu toată încrederea pentru cine dorește închiriere sau vânzare de imobile. 
Doctor Stoica Ligia Maria   (apartament, Deva)
Domnul Dogaru este foarte competent, serios și eficient profesional. Pe parcursul realizării vânzării s-a implicat tot timpul, a tratat tranzacția cu multă seriozitate. Suntem foarte mulțumiți de prestația domnului Dogaru și îl recomandăm cu mare drag și căldură mai departe.
Vă mulțumim Domnule Dogaru..
Doctor Oana Ionas Ceres   (apartament, Deva)
Am solicitat expertiza unui agent imobiliar referitor la vânzarea proprietătii noastre. Din primul moment Domnul Dogaru ne-a facut o expertiză competentă, profesională. Pe parcursul realizării tranzacției am avut parte de seriozitate, competență profesională. Ne-a ținut în permanență la curent cu etapele și evoluția tranzacției. Suntem foarte mulțumiți de prestația Domnului Dogaru și-l recomandăm cu mare drag mai departe.
Vă mulțumim Domnule Dogaru.
Dan Doina   (teren, Sântandrei)
Domnului Daniel Dogaru îi mulțumesc pentru sprijinul acordat, un om deosebit, amabil, punctual.
Îi multumesc!
Dinca Nicolae   (casă, Simeria)                                                                                                                                         
Am avut o colaborare deschisă, principială, explicită cu domnul Daniel Dogaru. Am fost foarte mulțumit de serviciile dânsului, de profesionalismul desfășurării parcursului tranzacției imobiliare fapt pentru care îl recomand.
ONEA GHEORGHE (spațiu Deva)
Vă recomand cu toată încrederea un om, un profesionist în ceea ce face. Dogaru Daniel Cecilius. Excelentă colaborare în tranzacții imobiliare.
Jude Sorin ( spațiu Deva)
Profesionalism și solicitudine. Cooperare fructuoasă încheiată cu vânzarea imobilului Recomand cu încredere.

JIANU LEONTINA (spațiu Deva)
Am colaborat pentru închirierea acestui spatiu  cu domnul Dogaru Daniel și pot să mărturisesc că este un profesionist de nota 10, și sunt foarte mulțumită de această colaborare. Îl recomand pe domnul Dogaru cu toata încrederea, pentru că știe să-și facă meseria.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other

WhatsApp chat